Despre Noi

Ne numaram printre cele mai importante firme de automatizari industriale / comerciale si integratori de solutii complete de BMS din Bucuresti / Romania. .

SOVITECH CONTROL SRL este o companie tanara si dinamica care activeaza în sectorul automatizarii cladirilor (BMS) si raspunde cu succes noilor cerinte ale pietei oferind solutii de ultima generatie folosind echipamente si produse SAUTER.

Suntem atenti, deschisi, flexibili, comunicativi si pregatiti profesional pentru a oferi: produse, expertiza si solutii personalizate clientilor, pentru managementul cladirilor – BMS si automatizarea incintelor, pe tot parcursul ciclului de viata al cladirii.

Preocuparea noastra este ca fiecare echipament de automatizare pus în functiune, sa aduca plus valoare investitiei, sa raspunda cel mai bine cerintelor clientului, sa fie eficient din punct de vedere energetic, sa fie fiabil, sigur si sa ofere sustenabilitate.

Ne pasa si de aceea oferim sisteme de automatizare si BMS (Building Management System) moderne, cu tehnologie de ultima ora, de la producatorul SAUTER [ Elvetia ].

Va oferim:

  • Echipamente de automatizare specializate, sub o marca de renume international, binecunoscuta in domeniu: SAUTER – Elvetia
  • Solutii complete pentru sistemele de automatizare si BMS (Building Management Sistem), asigurand atat proiectarea si executia.
  • Serviciile unui colectiv specializat, cu experienta in domeniul automatizarilor, asigurand: programare cu soft specializat licentiat, integrare sisteme, testare si punere în functiune.
  • Servicii de întretinere pentru sisteme existente, pentru cresterea eficientei în functionare si asigurarea confortului dorit.
  • Modernizarea sistemelor de automatizare existente, prin migrare catre solutii de ultima generatie, mentinand un grad de confort ridicat dar urmarind si reducand consumurile de energie, apa, gaz.
  • Credibilitate prin lucrarile noastre de referinta

Automatizarea cladirilor pentru eficienta energetica maxima si sustenabilitatea mediului nu este numai o deviza, este si scopul activitatii noastre.

Misiune

Prin profesionalism si flexibilitate am castigat increderea si aprecierea clientilor iar totodata am reusit sa ne impunem pe piata datorita preturilor competitive si prin calitatea superioara a serviciilor din domeniul automatizarilor dar si datorita echipamentelor si produselor SAUTER (Elvetia).

VIDEO prezentare solutii BMS SAUTER.

Experienta

Avem experienta de la case inteligente (smart home), cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, complexe comerciale dar si automatizari industriale in hale si parcuri industriale. In toate proiectele realizate am incercat sa ne depasim de fiecare data prin promptitudine, seriozitate si inovatie.

Responsabilitate in ocrotirea mediului inconjurator

Recunoastem imporanta protectiei mediului inconjurator si consideram ca o afacere buna este responsabila si se gandeste la dezvoltarea durabila ajutand atat generatiile actuale cat si generatiile viitoare prin solutii de optimizare si economisire a energiei, reducand cu cat mai mult posibil amprenta de carbon a cladirilor.

Expertiza

Avem expertiza în urmatoarele domenii

Doriti mai multe informatii despre solutiile de BMS ?

Specialistii nostri in sisteme de automatizari BMS va stau la dispozitie.

KNX
DALI
ModBUS
mBUS
BacNET
Lon