Automatizari BMS in Civil

Implementam automatizari BMS in constructiile civile, avand o experienta vasta in domeniu.

Cladirile civile moderne au in dotare instalatii si componente care automatizeaza si raporteaza multiple aspecte importantein functionarea lor, precum incalzirea, ventilatia si aerul conditionat (HVAC), sisteme de securitate, sisteme de control acces, iluminat, securitatea la incendiu cat si alimentarea cu energie electrica sau gaz. Consumul tot mai mare de energie si costurile tot mai mari de operare au impus necesitatea implementarii in cladirile civile a sistemelor de automatizare BMS - Building management systems.

Constructiile civile indeplinesc diferite procese functionale, ca de exemplu: locuire, invatamant, cultura, sanatate, asistenta sociala, sport, sau altele similare. Criteriile de diferentiere ale acestora sunt, printre altele: numarul de persoane care deservesc spatiul creat, structura spatiului, compartimentarile interioare sau importanta lor.

Clasificarea constructiilor civile dupa importanta lor:

  1. constructii de importanta vitala pentru societate (spitale, statii de pompieri, cladiri pentru unitati administrative, cladiri de patrimoniu, etc.)
  2. constructii de importanta deosebita (scoli, gradinite, crese, sali de spectacole, sali sportive, biserici, etc.).
  3. constructii de importanta normala (cladiri de locuit, hoteluri, pensiuni, etc.)
  4. constructii de importanta redusa (constructii agrozootehnice de importanta redusa, constructii civile si industriale care adapostesc bunuri de mica valoare si în care lucreaza un numar restrans de persoane).

Conditii tehnice imbunatatite prin automatizarea BMS a constructiilor civile:

  • durabilitatea în timp (implementarea si intretinerea corecta a sistemelor de automatizare ajuta la cresterea durabilitatii in timp)
  • securitatea la incendiu ( printr-un sistem automatizat de monitorizare se mareste siguranta per total a cladirii )
  • rezistenta si stabilitatea constructiei ( functionand in parametrii optimi de temperatura si umiditatea se mareste si durata de functionare a cladirii)
  • conditii fizice si igienice si de confort.

Printre solutiile noastre de automatizare pentru zona de civila se numara: HVAC, Centrale termice, Chiller, Contorizare inteligenta, raportare lunara, monitorizare si securitatea la incendiu etc.

Expertiza in automatizari bms in civil

Lista referintelor din domeniul automatizari bms in civil

Inapoi la sectiunea EXPERTIZA

Ce contributie putem aduce proiectului dvs?

Oferim solutii personalizate pentru automatizari bms in civil