Automatizari BMS in Cladiri De Birouri

Implementam automatizari BMS in cladirile de birouri, avand o experienta vasta in domeniu.

Cladirile de birouri moderne au in dotare instalatii si componente care automatizeaza si raporteaza multiple aspecte importantein functionarea lor, precum incalzirea, ventilatia si aerul conditionat (HVAC), sisteme de securitate, sisteme de control acces, iluminat, securitatea la incendiu cat si alimentarea cu energie electrica sau gaz. Consumul tot mai mare de energie si costurile tot mai mari de operare au impus necesitatea implementarii in cladirile de birouri a sistemelor de automatizare BMS - Building management systems.

In ziua de azi, foarte multe companii aleg sa isi desfasoare activitatea in cladiri de birouri, spatii special amenajate pentru a raspunde nevoilor mediului de business. Deoarece intretinerea unui sediu de firma implica multe responsabilitati si cheltuieli, iar companiile moderne sunt dinamice, aceasta practica este una foarte populara.

Pentru o companie care inchiriaza un birou intr-un astfel de spatiu, responsabilitatile par a fi in general limitate. Insa administrarea unei cladiri de birouri implica atentie la detalii, promptitudine, o buna colaborare cu toate entitatile ce isi desfasoara activitatea in imobil, dar si mult timp dedicat activitatilor de management.

Pentru un property management eficient care sa faca fata tuturor cerintelor, automatizarile BMS realizate cu echipamente si solutii profesionale reprezinta solutia ideala atat pentru proprietari cat si pentru chiriasi, oferind un plus de eficienta, siguranta si transparenta.

Printre solutiile noastre de automatizare pentru zona de cladiri de birouri se numara: HVAC, Centrale termice, Chiller, Contorizare inteligenta, raportare lunara, monitorizari electrice, monitorizari statie pompe incendiu

Expertiza in automatizari bms in cladiri de birouri

Lista referintelor din domeniul automatizari bms in cladiri de birouri

Inapoi la sectiunea EXPERTIZA

Ce contributie putem aduce proiectului dvs?

Oferim solutii personalizate pentru automatizari bms in cladiri de birouri