Servicii

Automatizarile BMS sunt folosite de la case inteligente (smart home), cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, complexe comerciale dar si in automatizari industriale.

Automatizarea cladirilor pentru eficienta energetica maxima si sustenabilitatea mediului nu este numai o deviza, este si scopul activitatii noastre.

Building Management System

Building Management System (BMS), cunoscut și sub numele de building automation system (BAS), este un sistem de control computerizat instalat în clădiri care controlează și monitorizează echipamentele mecanice și electrice ale clădirii, cum ar fi ventilația, iluminatul, sistemele de alimentare, sistemele de incendiu și sisteme de securitate. BMS-ul constă din software și hardware; programul software folosit de SOVITECH CONTROL, este configurat într-o manieră ierarhică, poate fi proprietary, utilizând protocoale si software SAUTER dar si folosind standarde deschise unde intregram protocoale precum BACnet, Modbus sau KNX. Pentru partea de hardware integram echipamente SAUTER de la senzori, termostate sau vane de reglare la PLC-uri (Programmable logic controller) si statii complexe de automatizare Modulo5, Modulo6 sau ECOS.

Automatizarile BMS includ:

  • Incalzirea, ventilatia si aerul conditionat (HVAC)
  • Iluminat eficient energetic
  • Sisteme de securitate si incendiu
  • Tablourile electrice, grupurile electrogene si UPS
  • Statii de pompare, rezervoare si ascensoare
  • Control si monitorizare de la distanta a cladirii
  • Raportari in timp real a parametrilor
  • SMART HOME
Avem experienta proiectelor complexe in numeroase domenii de activitate si va putem ajuta de la proiectare, la executie si intretinerea sistemelor de automatizare BMS, folosind echipamente produse de SAUTER.

Automatizarile BMS sunt folosite de la case inteligente (smart home), cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, complexe comerciale dar si in automatizari industriale pentru hale si parcuri industriale.

Pentru solutiile de automatizari BMS, va oferim o gama de servicii completa, de la proiectare, consultanta, integrare sisteme open standard (KNX, DALI, Modbus, M-Bus) la executie si intretinere sisteme BMS.

Pe langa implementarea de la zero a referintelor BMS, putem intretine si moderniza sisteme BMS existente, atat prin consultanta cat si prin executia proiectelor de automatizare.

Lucrari de referinta

Avem expertiza în domenii diverse precum HORECA, Entertainment, Cladiri de birouri si altele.

Printre referinte putem numara Floreasca Business Park, Liceul Francez Anna De Noailles Din Bucuresti, Scoala Germana, Radisson Bucuresti, Therme Nord Bucuresti.

Doriti mai multe informatii despre solutiile de BMS ?

Specialistii nostri in sisteme de automatizari BMS va stau la dispozitie.