Consultanta

Va oferim consultanta pentru identificarea si solutionarea problemelor tehnice, pentru gasirea solutiilor optime de automatizare a cladirii si de integrarea si modernizarea sistemelor actuale BMS.

Va oferim consultanta pentru identificarea si solutionarea problemelor tehnice, pentru gasirea solutiilor optime de automatizare a cladirii, integrarea si modernizarea actualelor sisteme BMS.

In etapa de consultanta vom prezenta un “concept” care sa se plieze cerintelor proiectului dumneavoastra de automatizare. Cand se ating toate punctele dorite vom continua prin proiectarea sistemului, realizarea devizelor echipamentelor, consultanta in santier pe toata durata de implementare a proiectului si consultanta privind intretinerea si bunele practici in domeniu.

Consultanta in domeniul automatizarilor industriale / comerciale are ca obiectiv alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si economic, in conformitate cu cerintele si necesitatile clientului care sa creasca confort-ul, siguranta si eficienta energetica.

Expertiza

Avem expertiza în urmatoarele domenii

Ce contributie putem aduce proiectului dvs?

Oferim solutii personalizate pentru consultanta