Intretinere sisteme BMS

O intretinere corecta asigura o functionare de durata a sistemului BMS(building management system). Echipamentele vin cu fise tehnice in format PDF pentru verificarea facila a standardelor.

Ne concentram atentia pe necesitatile dumneavoastra pentru o functionare de durata a sistemului BMS.

Crestem atat confortul cat şi valoarea cladirii prelungind perioada de functionare a echipamentelor. Echipamentele SAUTER vin cu fisa tehnica in format PDF si informatii detaliate in pagina noastra de produse

Fiind proactiv şi nu reactionar aduce un beneficiu extraordinar in prelungirea duratei de viata a echipamentelor sistemului BMS.

Pentru noi este important ca sistemele noastre sa fie întreţinute de specialişti, acestea reprezentand valoare de referinţa pentru firma noastra.

Prin contracte de mentenanţa beneficiaţi de avantajele tehnice şi financiare ale întreţinerii preventive, de utilizatori sau chiriaşi mulţumiţi.

Ce cuprind serviciile de intretinere a sistemului BMS:

  • Verificari ale senzorilor si termostatelor
  • Monitorizare online de la distanta
  • Interventii onsite in cazul unor avarii
  • Proceduri de inlocuire a echipamentelor la intervale prestabilite

Prin contractul de mentenanţa beneficiaţi de avantajele tehnice şi financiare ale întreţinerii preventive, atat in cresterea duratei de viata a cladirii cat si de utilizatori sau chiriaşi mulţumiţi.

Reprezentantii nostri va pot trimite oferta personalizata de intretinere a sistemelor BMS, dupa ce primim de la dvs. o cerere de oferta.

Expertiza

Avem expertiza în urmatoarele domenii

Ce contributie putem aduce proiectului dvs?

Oferim solutii personalizate pentru intretinere sisteme bms