Modernizare sisteme de automatizare si BMS

Modernizarea trebuie sa aduca un beneficiu maxim prin eficientizarea consumului de energie, a procesului de exploatare a instalatiilor si a prelungirii duratei de viata a cladirii.

Pentru a nu fi un proces costisitor, care poate perturba operarea cladirii pe o perioada extinsa, echipa SOVITECH CONTROL vine cu solutii adaptate sistemului de automatizare si a cladirii care urmeaza sa fie modernizata.

Modernizarea trebuie sa aduca un beneficiu maxim atat proprietarului cat si utilizatorilor prin eficientizarea consumului de energie, a procesului de exploatare a instalatiilor si a prelungirii duratei de viata a cladirii.

Tehnologia HVAC a realizat progrese uriase in ultimii ani, ultimele tehnologii de automatizare si control garanteaza exploatoarea optima a acestora pentru un confort maxim la un cost minim de energie consumata. Oricat de bine intretinut este un sistem BMS, dupa expirarea duratei de functionare a echipamentelor din sistem, devine inevitabila necesitatea modernizarii sau chiar inlocuirea completa a sistemului de automatizare si control BMS cu unul din noua generatie.

Reprezentantii nostri va pot trimite oferta personalizata de modernizare a sistemului BMS, dupa ce primim de la dvs. o cerere de oferta.

Expertiza

Avem expertiza în urmatoarele domenii

Ce contributie putem aduce proiectului dvs?

Oferim solutii personalizate pentru modernizare sisteme de automatizare si bms